Сега да видим какво ще се случи? Богатите и бедните във Фермата се обединиха…

Триметровата стена между стопанствата на сиромаси и чорбаджии във „Фермата“ бе разбита с ожесточени удари на чукове и с изпълнението на емблематичното парче на Пинк Флойд Another Brick in the Wall, предава Монитор.

Символът на разединението между бедни и богати рухна на петата седмица от старта на шоуто и героите от двете страни на барикадата се прегърнаха сърцато.

Водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов събраха дегизираните с каски и строителни гащеризони кандидати за слава в лятната кухня.

От самото начало сиромасите са много по-обединени и задружни, докато чорбаджиите затвърдиха първоначалните ни впечатления за успешните хора у нас – като надвили на масрафа си и битовзимите, те живеят като единаци и сблъсъците им са на база его“, сподели Иван.

„Учителката сред вас Маргарита заяви, че продукцията едва ли не толерира чорбаджиите и грешките им – оставихме беглеца Краси Джунов при Паулина, но забравяте, че пощадихме вашия Тихомир, който отпадна на първия ден от влизането си в шоуто. Върнахме на чорбаджиите Митко Калайджиев, но дисквалифицирахме Милин заради шамара. На сиромасите също така им бе дадена седмица, в която да живеят в условията на чорбаджиите, за да се възстановят. За успешния човек провалът е урок по пътя към успеха, а бедните винаги се опитват да търсят оправдание за провала си в други хора или обстоятелства“, обобщи психологическата картина в отборите Андрей.

С настъпването на обединението в шоуто се променят и правилата на живот – фермер на седмицата ще се избира между победителя от елиминационния дуел и посочен от отпадналия дуелист кандидат. В случая журналистът-патриот Ивайло Шопски надви най-младата участничка във „Фермата“ – 22-годишната Веселка от село Борима, която бе фаворит на отпадналия Александър Тодоров, комикът в отбора на сиромасите.

Ратаите са заставени да спят в обора на бедното стопанство и да правят заготовката за храната на групата в спартанската кухня, без ток и течаща вода.

Противно на очакванията, че като фермер на седмицата ще го играе диктатор, Шопски даде свободен ден на всички за битово преустройство и адаптация. Собственикът на пътуващо читалище подложи на гласуване разпределението на спалните помещения, като мнозинството реши мъжете да заемат легловата база на сиромасите, а жените да останат в луксозната къща.

България – Източник: 19min.bg

Свързани новини

Четвърти студент получи стипендия от ЧЕЗ

az

Ще поскъпнат ли тарифите на такситата в страната?

az

Почитаме Света мъченица Татяна

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.