Бедствено полежение във „Фермата“!

Потоп удари „Фермата“. Бедствието превърна стопанството в тресавище, от което няма измъкване. Мъжете се опитаха да удържат фронта, но тонове дъжд се изляха върху главите им.

Виновни за драмата са както разбеснялата се природа, така и слабите инженерни умения на един от състезателите, пише Монитор.

През седмицата софтуерният милионер Митко Караиванов трябваше да изгради два парника в тандем с многодетната майка Веселка, които да пазят зеленчуковата градина от задаващите се бури и слани.

IT специалистът обаче не изчисли правилно гъстотата на вертикалните и хоризонталните греди, и първият дъжд огъна летвите като сламки. Опънатите над тях найлони се напълниха до пръсване с огромни количества вода, готови да удавят градината.

Като видя какво е сътворил, Митко се хвана за главата, обяви бедствено положение и поиска помощ. Ръководени от него, останалите участници започнаха да изблъскват водата от центъра към периферията и да коват нови дъски. Междувременно найлоните се пукаха, над главите им се изливаха ледени душове, а псувните на мокрите до кости мъже се носеха над планината Верила.

Пристигнала с топли напитки за бедстващите работници, Елизабет се изуми от неугледната оранжерия.

„Това не е парник, а арт инсталация. Всеки квадрант е с различен дизайн!“, възкликна тя.

„Да го занесем в музея „Гугенхайм“!“, самоиронично добави главният архитект на злополучния парник Митко Караиванов, докато по врата му тъжно се процеждаха струйки вода.

България – Източник: 19min.bg

Свързани новини

Четвърти студент получи стипендия от ЧЕЗ

az

Ще поскъпнат ли тарифите на такситата в страната?

az

Почитаме Света мъченица Татяна

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.