ЦВЕЦУН: КОЛКО ПАРИ ЩЕ ИСКАТЕ, ДА ЗНАМ ДАЛИ ДА БУДЯ ГОСПОДИН БОКИЧ…..

Би ли могъл някой от правителството да обясни как точно имат намерение от ДПС да разклатят етническия мир? Да знаем – с брашно ли да се снабдяваме, с олио ли… с вода? Или да копаем землянки? Може би да се въоръжаваме с хладни оружия и да бродираме знамена? Не мога да си представя в друга държава, /уж/ нормална и стабилна и с такъв невиждан в света икономически растеж и същия такъв на заплатите, съвсем безнаказано министърът й да каже, че е на колене и ще даде едни 8 милиона /а те са повече/, че да не ни взривят… И главното ченге да му приглася.

А народът да трепери от страх… с високите си заплати, защото за какво са ти високи заплати без етнически мир, а?! То било много лесно, бе харемиканците – ако бехте дали некой лев на ИДИЛ, нямаше да ги имате тия проблеми.

Ето как става:

Дзърррр, дзъъърррр.. На вратата се звъни. На Бокича най-доброто и умно ченге Цвецун отваря. Гледа – летящо килимче от Ориента, а на него един тип с очилца.

– Добър ден! – казал типът с очилца.

– Добър ден – вика Цвецун, най-доброто и умно ченге – Какво искате Господине с очилца? Ако продавате летящи персийски килими, нещем, имаме си хеликоптери. Също и прахосмукачка за акари си имаме. И тенджури Цептер….

– На такъв ли ви приличам? – леко се обидил Господинът с очилцата – Нее, аз съм пратеник на Мира. Праща ме Този На Който Не Трябва Да Споменаваме Името, накратко – Тенекене. Продавам друго, много по-ценно – етнически мир!

– Така ли? Колко пари ще искате, да знам дали да будя господин Бокич, че се върна снощи от далечни земи и е уморен, щото там обединяваше западните, източните и северни Балкани.

– Около 8 мелеона, нищо работа, бълха го ухапала Обединителя – казал господинът с очилца и показал на Цвецун, най-доброто и умно ченге дясната си ръка, в която държал противотанкова мина, а в лявата Базука. От вътрешният му джоб стърчало умалено, действащо моделче на Стелт, а външните му джобове били пълни с бурканчета с цианкалий, предназначен за водни басейни.

– Е, добре, щом е само за 8 милиона, ще го събудя…. Защото обичаме народа с големите заплати и обичаме повече от всичко Стабилността! Понеже сме добри и благородни…. Но с тези играчки не можете да ни уплашите! Ние с господин Бокич сега си строим фортификационно съоръжение – окоп, – засмял се Цвецун, най-доброто и умно ченге – а и сме каратисти и можем да ви набием! Но нека Историята да ни помни с добро! И паметник да ни направи Историята и в История бг да дават всеки вторник за нас…. Да земем да го спасим тоя Етническия мир! Искате ли и две девици? Деси, Лилето…. ? Той с какво се храни?

– Девици вече не му трябват, стар е вече…. И стомаха не му е добре, та само мелеони може да поема. Колкото повече, толкова по-хубаво – казал господина с очилцата, благодарил, прибрал си малкото Стелтче, което аха да излети, качил се на вълшебното килимче и отлетял доволен…

Виктория Тинтерова

България – Източник: afera.bg

Свързани новини

Велик! Отделете си 2-3 минути и прочетете! Вдъхновяващо писмо на Стефан Данаилов към неговите студенти

az

Взрив в къща във Ветово, евакуираха детска градина

az

Уволниха шофьор на линейка, след като пусна чалга на пациент

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.