Шаш! Хакерът на атаката срещу НАП изпрати имейл, в който пише: Със собствените си очи съм виждал колко прецакана е държавата ви и още…

Мъжът изпрати имейл до NOVA и до други телевизии
„Изтичането на данни се случва от 11 години насам. Ако корумпираното ви правителство разкрие уязвимата система, ще можете да видите тази информация в Web Archive (Internet Wayback Machine). Данните са хаквани и през 2012 г. Тогава никой не разбра, че сме успели да инфилтрираме 30 GB информация”. Това написа в имейл в отговор на въпроси на NOVA хакерът, извършил атаката, при която изтекоха лични данни на 5 млн. души от системата на НАП.

Хакерът разкрива, че е руски гражданин, женен за българка. „Родителите на съпругата ми живеят в България и със собствените си очи съм виждал колко прецакана е държавата ви”, пише мъжът.

 

„Глупавите ви правораздавателни органи няма да открият нищо. Просто ще прикрият истината. Ако това се случи, аз лично ще кача информацията в руски и български торент тракери, така че всеки ще може да я свали свободно. Ако медиите, с които влизам в контакт, публикуват невярна информация, ще разкрия още две порции данни – отново от Министерството на финансите”, се казва още в електронното писмо.

 

Вижте оригиналния текст на имейла:

Свързани новини

Сериен изнасилвач е признат за виновен по 37 обвинения

az

Охранител почина след скандал пред заведение в Пловдив

Bulgaria

Полицаи убиха 4 изнасилвачи на мястото, където изгорили жертвата си

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.